Mogen wij aan je voorstellen…?

INSIGHT | Onze nieuwe online marketeer Erinke! Sinds halverwege september versterkt zij het ANFY team. Graag stellen wij haar even aan je voor.

Erinke
Zoekmachine optimalisatie

Erinke werd geboren in Gent en verhuisde naar Bergen toen ze drie jaar was. Door de Europese School is ze opgegroeid in een Internationale omgeving en dit heeft haar altijd geïnspireerd. Tijdens haar studie besloot ze daarom ook om een half jaar stage te lopen in Sydney en een International Business Program in Lyon te volgen.

Opgroeien in verschillende culturen heeft mij altijd meer creativiteit en nieuwe inzichten gegeven; een waardevolle toevoeging voor een echte (online) marketeer!

Tijdens haar studie Small Business and Retail Management aan de Hogeschool Inholland heeft zij haar passie voor (online) marketing ontdekt. Haar leergierigheid heeft ervoor gezorgd dat zij zich hierin verder heeft gespecialiseerd. Zo heeft ze haar Master Business Administrations “Marketing in a Digital Age” succesvol behaald. Ook haar werkervaring bij NIVEA en Pouchi is een toegevoegde waarde als online marketeer!

Wat mij vooral triggered? Een gigantisch online bereik voor bedrijven creëren! Ik ben dan ook blij dat ik het ANFY team mag versterken.

We zijn erg blij met Erinke als versterking van ons team en wensen haar veel succes en plezier binnen ANFY.

Nieuwsgierig wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Onze experts beantwoorden graag jouw vragen.

Stel je vraag