3D-animatie/video

Waar een foto meer zegt dan 1.000 woorden, vertelt video een verhaal. Onze experts in 3D animatie en video zorgen voor maximale impact bij communicatie-uitingen. De mogelijkheden hierin zijn onbegrensd en van ongekende aard.

Instore and products
Instore and products

Laat jouw verhaal een heuse belevenis worden.

(3D) Animaties zijn uitermate geschikt om producten en diensten onder de aandacht te brengen of om complexere boodschappen eenvoudig over te brengen. Video is tegenwoordig een onherroepelijk onderdeel geworden binnen contentmarketing. Het creëert emotie en beleving als geen ander.

ANFY ontwikkelt strakke, frisse animaties die de aandacht vasthouden en die de boodschap begrijpelijk en levendig overbrengen.

Explainer video’s, bumper video’s of complete tv-commercials. Motion Graphics design is uiterst doeltreffend. Bij grote organisaties beslaat video-content al meer dan de helft van de totale contentproductie.

Met 3D animatie zijn er geen grenzen en is onmogelijk, geen optie. Ieder traject starten we met een storybord. Welke boodschap willen we overbrengen en op welke manier? Het uiteindelijke verhaal wordt uitgetekend tot in de kleinste details en met geluidseffecten, muziek en waar nodig voice-overs, omgezet in beleving.

Wil je vandaag de dag inspelen op de behoeften van je doelgroep, dan kies je voor 3D-animatie/video. Tevens als het gaat om informatieverschaffing. Men kijkt bijvoorbeeld liever naar een infographic video dan dat zij een producthandleiding moeten lezen. Ook wanneer je content wilt uitzetten op diverse marketingkanalen, heeft video steeds vaker de voorkeur.

Creativiteit met een sterke focus op uitvoering en resultaat.

Ook toe aan ijzersterke marketing?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Liever even bellen of mailen?

Neem contact met Ronald.

0224 - 754 737

r.lange@anfy.nl