E-commerce oplossingen

Realiseer een optimale gebruikerservaring en kies voor een winnende strategie. Met onze op maat gemaakte e-commerce oplossingen, bedienen we gebruikers op hun wenken en verbinden wij ze aan jouw merk.

Bekijk maatwerk applicaties cases

MTDay
Sani/Kitchen-Group
E-commerce oplossingen
E-commerce oplossingen

Professioneel, maatwerk en business gedreven oplossingen die voor je werken.

Ongeacht welke vorm van klantcontact (B2B, B2C of C2C) jouw organisatie bedrijft, het aanbieden van een professioneel e-commerce platform is van direct en indirect belang voor je omzet. Converteert men niet direct, dan komt de bezoeker wel terug vanwege de sterke user experience. Hoe vaker men terugkomt op je platform, hoe sterker de betrokkenheid en daarmee klantbinding.

Bij ANFY streven we naar maximale klantbetrokkenheid. Met onze e-commerce oplossingen bieden we duidelijke consistentie en staat de gebruikerservaring voorop. Met onze 360-gradenbenadering betrekken we gebruikers effectief, verbinden we ze consistent en bedienen wij ze optimaal in hun behoeften.

E-commerce shops zijn platformen waarbij je in een paar seconden je gebruikers kunt binden of kunt verliezen. Het belang van een perfecte gebruikerservaring is hierin essentieel. Afhankelijk van de e-business en de bijbehorende markt, creëren we een user experience waarbij het platform niet tegen je, maar vóór je business gaat werken.

E-commerce oplossingen
E-commerce oplossingen

Een optimale gebruikerservaring is intuïtief, efficiënt, gepersonaliseerd, betrouwbaar en stimuleert om terug te komen. Het omzetten van een prospect naar een loyale klant is waar we naartoe werken.

Trage laadtijden resulteren in dalende conversiepercentages en zorgen indirect voor een positiedaling in zoekmachines. Daarom heeft snelheid bij ons prioriteit nummer één, opeenvolgend door stabiliteit en betrouwbaarheid. Wij zorgen dat de user interface te allen tijde voldoet aan de standaard van de huidige tijd en volgen trends en ontwikkelingen op de voet, zodat we altijd up front zijn.

het ontwerpen van een perfecte user experience is de sleutel tot succes.

Ook toe aan ijzersterke marketing?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Liever even bellen of mailen?

Neem contact met Ronald.

0224 - 754 737

r.lange@anfy.nl