Crossmediale campagnes

Met crossmediale campagnes vergroot je het bereik en kun je met behulp van diverse kanalen, aansturen op conversie. ANFY heeft alle benodigde expertise in huis voor het opzetten en runnen van succesvolle crossmediale campagnes.

Bekijk bijbehorende cases

Monkey Town
Sani/Kitchen-Group
Corssmediale Campagnes
Corssmediale Campagnes

De juiste inzet van kanalen, op het juiste moment, bij de juiste persoon.

De inzet van diverse kanalen om een boodschap over te brengen en deze goed op elkaar laten aansluiten; dat is crossmediale marketing.

ANFY overdenkt alle contactmomenten en ontwikkelt een goed doordachte (creatieve) strategie. Thuis, onderweg, in de winkel of op het werk. Alle touchpoints worden zorgvuldig op elkaar afgestemd. Door meerdere contactmomenten te generen bij de gewenste doelgroep, krijgt een campagne extra kracht.

Het belang van één duidelijke boodschap is dan ook onmisbaar. Een crossmediale campagne is effectief wanneer alle ingezette kanalen naadloos op elkaar aansluiten én deze dezelfde boodschap en identiteit communiceren. De verschillende kanalen moeten samen de totale merk- en boodschapbeleving versterken.

ANFY
ANFY

Crossmediale marketing is in de huidige tijd onmisbaar geworden. Online en offline moeten naadloos op elkaar aansluiten. Niet alleen op het gebied van informatieverschaffing, óók in emotie en beleving. Men ziet het merk of boodschap steeds meer als één geheel en niet meer per kanaal of medium.

Bij ANFY denken wij full-circle en selecteren we de juiste kanalen om een boodschap over te brengen. Een slimme mix bepaalt het succes van de campagne. Door bijvoorbeeld tv-commercials en buitenreclame te combineren met display advertising binnen Google Ads, vergroot je direct je zichtbaarheid en komt men op meerdere momenten met je boodschap in aanraking. Wij blijven altijd conversiegericht, ook in de selectie van mediakanalen.

Creëer een effectieve & creatieve marketingmix.

Ook toe aan ijzersterke marketing?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Liever even bellen of mailen?

Neem contact met Ronald.

0224 - 754 737

r.lange@anfy.nl