High-end content

Voor velen nieuw, maar inmiddels bestaat het al jaren binnen de marketingmix; contentmarketing. Waar een paar jaar geleden alles stond of viel met vindbaarheid in de zoekmachine, is tegenwoordig de koppeling van relevante content aan jouw merk essentieel voor succes. Content en reclame groeien onmiskenbaar naar elkaar toe.

Instore and products
Instore and products

Klanten verbinden met de juiste contentstrategie.

Bij contentmarketing draait het om het creëren van een onlosmakelijke band tussen (toekomstige) klanten en jouw merk met behulp van high-end content.

Bij ANFY realiseren we volwaardige contentstrategieën, perfect op maat gemaakt voor jouw markt en business. Met behulp van high-end content maken we verbinding tussen merk, prospects en klanten en dragen we bij aan structurele omzetgroei.

De overload aan (online) informatie heeft ervoor gezorgd dat klanten een sterk shitfilter hebben ontwikkeld. Men neemt content niet meer tot zich als voorheen en zijn kritisch geworden in de toelating ervan. High-end content is opvallend, verdient aandacht, is geloofwaardig en deelbaar via diverse kanalen. Door je niet te focussen op commercie, maar klanten te bedienen op hun behoeften en interesses, maak je onbewust een loyale connectie.

Maatwerk applicaties
Maatwerk applicaties

Relevantie voor de eindgebruiker; het gemeenschappelijk doel van zowel Google als contentmarketing. Door updates in het algoritme van Google creëert de zoekmachine een omgeving waarin enkel relevante en actuele informatie wordt gepresenteerd. Contentmarketing is hiermee dé winnende SEO strategie.

ANFY is in staat om met de juiste contentstrategie, diverse (online) marketingkanalen in te zetten op de meest waardevolle en effectieve wijze. Met behulp van bestaande en nieuwe data, brengen wij jouw doelgroep in kaart en spelen we in op hun wensen en behoeftes, op de juiste kanalen en op de juiste momenten.

Focus op relevantie, niet op commercie. Meer omzetgroei met de juiste content.

Ook toe aan ijzersterke marketing?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Liever even bellen of mailen?

Neem contact met Ronald.

0224 - 754 737

r.lange@anfy.nl