Identiteit ontwikkeling

De identiteit is het hart van de organisatie. Wie ben je als bedrijf, waar sta je voor, wat wil je bereiken en met welke middelen? ANFY is expert in de ontwikkeling van een brand identity. Alles moet kloppen, anders verliest deze haar kracht.

Identiteit ontwikkeling
Identiteit ontwikkeling

Creëer een identiteit waar niemand omheen kan.

De merkwaarde van jouw business bekijken we bij ANFY vanuit twee perspectieven. Vanuit de organisatie en vanuit de klant. Het draait hierbij om het vinden van de juiste balans tussen beide.

We kijken naar de principes waar jouw bedrijf 100 procent achter staat. Wat beweegt je en wat zijn jouw drijfveren? Maar dezelfde vragen, durven we ook aan de doelgroep te stellen.

Een identiteit geeft niet alleen antwoord op de vraag ‘Wie zijn wij?’, maar ook ‘Wat willen wij?’ en ‘Wat kunnen wij?’. Een heldere identiteit is noodzakelijk voor iedere organisatie. Na het definiëren van de identiteit, volgt de vertaalslag naar de brand identity en vervolgens naar een brand design, de visuele identiteit. Deze fases gelden voor zowel nieuw te vormen organisaties, alsmede bestaande organisaties welke een professionaliseringsslag en/of een transitie willen maken in een (nieuwe) markt.

ANFY
ANFY

Het is van groot belang dat de bedrijfsidentiteit ook intern wordt (uit)gedragen. Medewerkers zijn de basis van de organisatie en zij dragen de identiteit uiteindelijk naar ‘buiten’. Bij ANFY realiseren wij de identiteitsontwikkeling van A tot Z en ontwikkelen we een uiterst sterke fundering voor jouw business.

We analyseren jouw business en definiëren de merkidentiteit. Dit doen we aan de hand van diverse methoden en modellen. Deze vormen de basis voor de daaropvolgende merkpositionering waarbij we grofweg twee benaderingen gebruiken: de inside-out benadering en de outside-in benadering. Ofwel: we positioneren jouw merk op basis van de organisatie naar buiten, of op basis van buiten naar de organisatie.

Intern beginnen betekent extern winnen.

Ook toe aan ijzersterke marketing?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Liever even bellen of mailen?

Neem contact met Ronald.

0224 - 754 737

r.lange@anfy.nl