Monkey Town

Monkey Town heeft inmiddels meer dan vijftig vestigingen in Nederland en buitenland. Het is een indoor speelparadijs voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Er zijn klim- en klautertoestellen vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes. Ook ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussens behoren tot het concept.

Monkey Town
Monkey Town

The next level in multiplay experience.

Monkey Town franchise heeft de ambitie om uit te groeien tot het sterkste merk op het gebied van indoor speeltuinen in Europa. Door het opbouwen van het grootste internationale netwerk van indoor speeltuinen en de positionering als “best value for money” werken wij aan het behalen van dit doel.

Inmiddels is Monkey Town bij de doelgroep Top of Mind wanneer zij een indoor speeltuin willen bezoeken.

ANFY verzorgt alle benodigde marketing- en communicatiemiddelen (online en offline) voor meer dan 50 afzonderlijke vestigingen in Nederland en daarbuiten. Waarbij hoogwaardige contentmateriaal direct te bestellen is via de dedicated shop-omgeving die ingericht is voor de franchisenemers. De afzonderlijke vestigingen kunnen zo hun (gepersonaliseerde) marketing- en communicatiemateriaal eenvoudig bij ons bestellen.

Monkey Town
Monkey Town

Voor de verdere professionalisering van Monkey Town zijn wij gestart met het ontwikkelen van een heldere en eenduidige brandguide. Hierin zijn onder andere de merkwaarden gedefinieerd en gewaarborgd. Deze merkwaarden zijn een cruciale factor in de ontwikkeling van een merk als Monkey Town. Ze bepalen hoe het merk Monkey Town ervaren wordt door (potentiële) bezoekers.

Merkwaarde wordt gecreëerd door consequentie in communicatie en bepaalt grotendeels of bezoekers voor Monkey Town kiezen of voor de concurrent. Het resultaat wordt zichtbaar in de vorm van klanttevredenheid, marktaandeel, merkbekendheid, gepercipieerde kwaliteit en merkassociatie. Het onderscheidend vermogen en communicatie zijn daarbij essentieel.

Verdere professionalisering van het merk Monkey Town.

Monkey Town
Monkey Town
Monkey Town
Monkey Town

Wij bekeken het volle marketing- en communicatiespectrum.

Wij bedienen Monkey Town over het gehele marketing- en communicatiespectrum. Het online platform hebben we aan de achterzijde uiterst functioneel ingericht. Expliciet gericht op gebruikersgemak voor iedere afzonderlijke Monkey Town-vestiging.

Tevens hebben we aan de voorkant gezorgd voor een snelle en efficiënte bezoekersomgeving, toegespitst op duidelijke informatieverschaffing en het stimuleren van online ticketverkoop.

Ook toe aan ijzersterke marketing?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Liever even bellen of mailen?

Neem contact met Ronald.

0224 - 754 737

r.lange@anfy.nl