Marketing automation

Wat leveren alle marketinginspanningen je op? Uit welke kanalen ontvang je het meeste rendement? Wat is "the return on investment". Maak goed gefundeerde beslissingen. ANFY stroomlijnt diverse marketinginspanningen via onze dedicated marketing automation service.

Marketing-automation
Marketing-automation

Compleet overzicht van al je inspanningen versus resultaten.

Waar laat je kansen liggen, sluit online en offline wel goed op elkaar aan en in welke klantfase schort het aan marketing en/of communicatie? Met marketing automation leg je de fundering voor data-driven marketing.

We maken gebruik van geïntegreerde webanalytics en trackingtechnologie om een compleet beeld te creëren van de wensen en behoeften van klanten die jouw online omgeving(en) bezoeken. Hierdoor is het mogelijk een realtime profiel op te bouwen. Door meer relevantie en personalisatie, ondersteunen we de klant zo optimaal mogelijk.

Marketing automation is het verzamelen, omzetten en exporteren van (big) data naar één realtime overzicht voor gebruikers.

Marketing automation
Marketing automation

Marketing automation heeft een enorme vlucht genomen afgelopen tijd en tegenwoordig ontkom je er niet meer aan binnen marketingcommunicatie. Met het automatiseren van technologie en de daarbij behorende (content)marketing ontdek je zogenoemde gaten binnen de customer journey.

Met de vele aanbieders van nu, is het marketingtechnologie landschap er niet overzichtelijker op geworden. Iedere aanbieder van marketingtechnologie heeft echter zijn tekortkomingen. Wat voor de éne klant werkt, werkt niet voor de ander en vice versa. Waar veel tools enkel eigen data presenteren, bundelen we bij ANFY alle (big) data tot één objectieve tool. Eén tool, op maat gemaakt, voor jouw business.

Maximaal inzicht verkrijgen met marketing automation.

Ook toe aan ijzersterke marketing?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Liever even bellen of mailen?

Neem contact met Ronald.

0224 - 754 737

r.lange@anfy.nl