Maak kennis met ANFY.
Hét full-circle bureau.

Wij helpen ambitieuze organisaties bij de ontwikkeling en optimalisatie van hun marketing en communicatie. Dit doen we volgens ons full-circle principe.

Het geeft inzicht en grip op je marketingcommunicatie- inspanningen, waardoor marketingbudgetten slimmer en gerichter ingezet kunnen worden. Vanuit deze filosofie realiseren we voor onze opdrachtgevers succesvolle maatwerk marketingoplossingen.

ANFY
ANFY

De volledige customer journey in kaart gebracht.

Bij ANFY pakken wij marketing en communicatie compleet anders aan. Okay; dat zegt natuurlijk ieder bureau. Toch durven we deze claim zonder enige gêne te maken. Om te begrijpen waarom, nemen we je even kort mee in de wereld van communicatiebureaus.

Tegenwoordig worden communicatiebudgetten veelal verdeeld over meerdere partners: bureaus gespecialiseerd in online marketing, social mediabureaus, activatie bureaus en ga zo maar door. Deze versnipperingen binnen het medialandschap, doelgroepen die zich overal en nergens bevinden en de verschillende inzichten van verschillende bureaus, zorgen er helaas ook voor dat alle inspanningen en geïnvesteerde budgetten regelmatig in het luchtledige verdwijnen. Dit zonder exact te kunnen achterhalen waar en waarom.

Kijk, nu komen wij in beeld. Want te vaak zien we dat organisaties niet precies weten waarom klanten ‘klant’ zijn geworden en hoeveel (en welke type) contactmomenten hiervoor gezorgd hebben. Het is vaak schieten met hagel.

Daarom kijken we bij ANFY naar het complete speelveld. Niet gericht op één enkel element, maar op de gehéle marketingmix.

Bureau
Bureau

Waarbij we rekening houden met álle fases die een klant aflegt voordat dat hij of zij een product of dienst koopt. Dat begint al bij de oriëntatie, maar loopt tot (ver) na de aankoop door. Full-circle noemen we dat bij ANFY. Het principe van full-circle communicatie berust op het in kaart brengen van het gehele spectrum van de customer journey, om vervolgens alle contactmomenten te optimaliseren. Hiervoor gebruiken we alle mogelijke data die voorhanden is, of we zorgen dat deze bovenwater komt. Daarin zijn wij succesvol.

Onze opdrachtgevers zijn vaak gevorderde organisaties die toe zijn aan de volgende stap. Aan de hand van grondige analyses en een goed doordachte strategie, realiseren we alle benodigde communicatie.

Het complete spectrum bedienen met full-circle communicatie.

Ook toe aan ijzersterke marketing?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Liever even bellen of mailen?

Neem contact met Ronald.

0224 - 754 737

r.lange@anfy.nl