Instore and products

Het leveren van innovatieve en creatieve oplossingen zit in ons DNA. Wij bedenken én realiseren concepten tot in de kleinste details, waarbij ook rekening wordt gehouden met een vervagende scheidslijn van kanalen.

Instore and products
Instore and products

Van multichannel naar een omnichannel strategie.

Het inzetten van meerdere marketingkanalen (multichannel) om te converteren, brengt een nadeel met zich mee. De aansluiting tussen de betreffende kanalen is vaak niet optimaal waardoor verwarring ontstaat bij gebruikers, dit resulteert veelal in een negatieve koopervaring.

ANFY ontwikkelt slimme en creatieve tools op maat. We denken en werken full-circle en zijn innovatief en creatief bij het inzetten van de juiste kanalen. (Instore) dataverrijking, loyaliteitsprogramma’s of conversiegedreven campagnes; succes is afhankelijk van de juiste combinatie tussen data, techniek en creatie. Iets wat we goed in de vingers hebben.

Klanten zien tegenwoordig steeds minder het kanaal of medium, maar des te meer het merk waarmee ze in aanraking komen. Mediakanalen lopen zo soepel in elkaar over, dat klanten hierin geen onderscheid meer maken.

Instore and products
Instore and products

Bedrijven met een sterke omnichannel strategie behouden gemiddeld 89 procent van hun klanten. Bij ANFY kiezen we daarom voor een omnichannel strategie. Op basis van de customer journey selecteren we online- en offline kanalen en sluiten we deze naadloos op elkaar aan waardoor een optimale mix ontstaat. Dit alles volgens ons full-circle principe.

Wij laten diverse kanalen elkaar versterken in plaats van tegenwerken. Dit zorgt voor klantbehoud, klantvertrouwen en een significante groei in conversie. Een omnichannel ervaring biedt klanten en prospects een gepersonaliseerde beleving.

Combineer data, techniek & creatie voor een optimale user experience.

Ook toe aan ijzersterke marketing?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Liever even bellen of mailen?

Neem contact met Ronald.

0224 - 754 737

r.lange@anfy.nl