Werken bij ANFY

Ben je op zoek naar de volgende stap in je carrière? Voeg je dan bij ons gepassioneerde team van experts op het gebied van digitale technologie, marketing en design. We streven altijd naar vooruitgang , zijn ambitieus en werken iedere dag met zijn allen aan mooie resultaten.

Werken bij ANFY
Werken bij ANFY
Werken bij ANFY

Bij ANFY werken betekent werken bij een multidisciplinair en toonaangevend bureau. Ons team bestaat zowel uit jonge- als doorgewinterde talenten. Wij zijn creatieven, strategen, marketeers, engineers, developers & regelaars. Allemaal met één ding gemeen: willen vernieuwen, het verschil willen maken en nét dat beetje meer zijn dan anderen.

We bedenken functionele en verassende (online) oplossingen, realiseren en beheersen deze en denken te allen tijde met onze opdrachtgevers mee. We fungeren niet enkel als leverancier, maar als een echt verlengstuk van een organisatie.

Kom werken bij een toonaangevend multidisciplinair bureau.

Vacatures

  • Wij hebben momenteel geen openstaande vacatures.

Open sollicitaties

Hebben wij op dit moment geen passende vacature voor jou openstaan, maar denk je dat je met jouw skills en ambities onze nieuwe aanwinst moet zijn? Stuur ons dan een open sollicitatie met jouw cv, portfolio en motivatie. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent.

Freelancers

Ben jij freelancer en kun jij ons net even die extra paar handen bieden wanneer wij dit nodig hebben? Dan werken wij graag met jou samen. Stuur ons een e-mail met je cv, portfolio en motivatie. Wanneer wij een match zien, nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek en voegen we je toe aan onze freelancers-database. Zo weten wij je te vinden wanneer we tijdelijk versterking nodig hebben.

Stage

Ben jij op zoek naar een stageplek? Bij ANFY bieden we stageplekken aan waarbij je écht iets kan toevoegen en tegelijkertijd veel kunt leren. Heb jij je stage goed afgerond en ben je een echte aanwinst voor het bedrijf? Dan bieden we jou de mogelijkheid om als vast teamlid bij ons te komen werken.