Street Jump

Street Jump is een snelgroeiende franchiseformule en heeft circa tien vestingen in Nederland geopend. De verdere expansie binnen Europa is reeds ingezet. Met gemiddeld tien verschillende jump area’s geschikt voor jong en oud, is ze een ware succesformule. ANFY fungeert hierin als een functioneel verlengstuk van de organisatie.

Street Jump
Street Jump

Beleving 'on the spot' dient naadloos aan te sluiten bij communicatie.

Kinderfeestjes, bedrijfsuitjes of familiefeesten. Voor iedere gelegenheid biedt Street Jump arrangementen. Ook is er een ruim horeca aanbod en kan men voor of na het jumpen, genieten van uiteenlopende hapjes en drankjes.

De identiteit, de algehele uitstraling en de beleving van het merk Street Jump, hebben we vanaf scratch ontwikkeld. De beleving van de bezoeker ‘on the spot’ dient naadloos aan te sluiten bij alle communicatie uitingen, zowel online als offline.

Als vervolg hierop hebben we het platform op basis van UX design, functioneel uitgewerkt en compleet vormgegeven. Het overbrengen van snelheid, beleving en het eenvoudig navigeren waren hierin belangrijke pijlers.

Street Jump
Street Jump

Binnen het platform zijn er diverse opties ingebouwd, die door iedere franchisenemer kunnen worden gebruikt. Op deze manier kan iedere franchisenemer zijn of haar omgeving personaliseren. Het platform hebben we vervolgens gekoppeld aan een reserveringssysteem zodat bezoekers snel en veilig tickets kunnen bestellen.

Gebruikersgemak voor de franchisenemers is erg belangrijk geweest binnen onze oplossing. Zo kunnen franchisenemers 24/7 hun eigen omgeving beheren en actualiseren met behulp van het CMS (content management system). Het CMS is toegankelijk met een webbrowser waardoor men, waar dan ook, kan inloggen.

Mogelijkheid om 24/7 de online omgeving te beheren.

Street Jump
Street Jump
Street Jump
Street Jump

Online en offline maatwerk tot in de puntjes verzorgd.

De complete instore communicatie en geprinte items worden eveneens door ons ontwikkeld en gerealiseerd. Met name de aankleding van de jump area's met grote visuals wordt binnen ANFY gerealiseerd.

Naast het verzorgen van alle online- en offline communicatie, hebben de afzonderlijke vestigingen ook toegang tot een dedicated webshop. Hier kan men al het benodigde marketing- en communicatiemateriaal, zoals drukwerk en merchandise items, eenvoudig en snel bestellen. Wij verzorgen de complete orderverwerking en zorgen dat de designs altijd up to date zijn.

Ook toe aan ijzersterke marketing?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Liever even bellen of mailen?

Neem contact met Ronald.

0224 - 754 737

r.lange@anfy.nl