Sani/Kitchen-Group

Sanisale, Keukensale, Sanistunter en Keukenstunter zijn vier landelijke franchiseformules met fysieke winkels op het gebied van sanitair en keukens. Voor bijna tachtig showrooms verspreid door Nederland en daarbuiten, verzorgen wij maandelijks crossmediale marketingcampagnes met bijbehorende online platformen en software-oplossingen.

Sani Kitchen
Sani Kitchen

Hoogwaardige content met impact is leading.

De blauwdruk van de campagnes, ontwikkelen wij binnen ANFY vanuit de customer journey. Hierin hebben we het DNA van het merk verwerkt en stellen we de verwachtingen en de emotie van de consument centraal.

In de extreem concurrerende markt van keukens en badkamers zit het onderwerp veelal rechtstreeks in de merknaam gebakken. Om onderscheidend hierin te zijn hebben we ervoor gekozen om allereerst de karakters tot leven te brengen met 3D geanimeerde content.

Voor Sani/Kitchen-Group hebben wij een uiterst precieze sales funnel weten te realiseren in verschillende verkoopkanalen. Deze is essentieel om succesvol te zijn in deze specifieke markt.

Sani Kitchen
Sani Kitchen

Het is echter net zo belangrijk dat de juiste campagnes zorgen voor voldoende relevante bezoekers en uiteindelijke conversies. Met de inzet van verschillende campagnetypes, marketing automation en contentcreatie, werken we dag in dag uit aan omzetgroei en klantwaarde.

Door het continu analyseren, testen en evalueren, houden wij de verschillende touch points scherp in de gaten en spelen wij in op hun (koop)gedrag. Met de inzet van onder andere mailingcampagnes en remarketing sturen we aan op zoveel mogelijk contactmomenten.

Dag in dag uit werken we aan de omzetgroei en klantwaarde.

Sani Kitchen
Sani Kitchen

Strategisch, tactisch en operationeel met data.

Om het complete overzicht te behouden en meer inzicht te generen in de diverse crossmediale conversiekanalen, hebben wij een op maat gemaakte applicatie ontwikkeld. Hierbij is alle informatie realtime en tot op vestigingsniveau voorhanden en weergegeven in een prettig navigeerbaar dashboard.

Binnen deze dedicated applicatie is er de mogelijkheid om meerdere e-mailadressen (personen) toe te voegen die realtime met de resultaten kunnen meekijken. Ideaal wanneer men dient samen te werken vanaf verschillende locaties zowel binnen als buiten Europa. De applicatie is te bereiken via een webbrowser waardoor enkel een internetverbinding een vereiste is om te kunnen werken.

Ook toe aan ijzersterke marketing?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Liever even bellen of mailen?

Neem contact met Ronald.

0224 - 754 737

r.lange@anfy.nl