Gemeente Schagen

De Gemeente Schagen biedt doorlopend trainingen, workshops, lezingen en cursussen aan oor haar medewerkers. Door het deelnemen aan deze interne trainingen krijgen medewerkers de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen met als doel: persoonlijke groei.

Gemeente Schagen
Gemeente Schagen

Bekijk bijbehorende specialismen

Maatwerk applicaties

Een zelflerend systeem aan de hand van gebruikerskeuzes.

Om haar medewerkers hierin te stimuleren, hebben wij een maatwerk applicatie ontwikkeld voor het aanbieden en inschrijven op de trainingen en cursussen. Met behulp van deze zelflerende applicatie voorziet de gemeente haar medewerkers in een gepersonaliseerd trainingsaanbod en kan men zich gemakkelijk hiervoor inschrijven.

Binnen de applicatie, heeft iedere medewerker zijn of haar eigen persoonlijke omgeving. De trainingen worden, per medewerker met behulp van zelflerende filters, persoonlijk afgestemd. De applicatie geeft per aanbod weer, voor hoeveel procent deze aansluit bij de medewerker en genereert aan de hand hiervan het aanbod aan trainingen, workshops, lezingen en/of cursussen.

De interface is volledig afgestemd op gebruikersgemak voor de medewerkers. Er zijn meerdere designs met elkaar vergeleken en getest. Op basis van UX design, hebben wij het beste ontwerp uitgekozen.

Gemeente Schagen
Gemeente Schagen

Het voordeel van onze UX designs is dat medewerkers van de gemeente, zelfstandig met het systeem kunnen werken zonder regelmatig hulp te hoeven inschakelen van afdeling P&O. Om dit resultaat te behalen, is een uitermate simplistische user interface van essentieel belang geweest. De medewerker moet weten waar hij is, wat hij moet doen en wat hij van het product kan verwachten.

De verantwoordelijke binnen de afdeling P&O, kan via de applicatie snel communiceren met de medewerkers. Wanneer iemand zich inschrijft op een training, wordt de inschrijving automatisch verwerkt en in zijn of haar persoonlijke agenda gezet. Dit alles met één druk op de knop.

Maatwerk applicatie met een uitgekiend ux design.

Gemeente Schagen
Gemeente Schagen
Gemeente Schagen
Gemeente Schagen

Intensief in gebruik door ruim 350 medewerkers.

Met ruim 350 medewerkers, die dagelijks gebruikmaken van het leerportaal, is het van groot belang dat het systeem 24/7 goed functioneert. De bescherming van persoonlijke informatie en een veilige verbinding heeft daarbij topprioriteit. Tijdens dit project was de garantie van de veiligheid van dataverwerking en privacygevoelige informatie dan ook een belangrijk onderdeel.

Door gebruik te maken van versleutelde verbindingen en koppelingen in combinatie met de beveiligde interne infrastructuur van de Gemeente Schagen zelf, kunnen wij de systeemveiligheid garanderen, is privacygevoelige informatie goed beveiligd en blijft alles 24/7 functioneren.

Ook toe aan ijzersterke marketing?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Liever even bellen of mailen?

Neem contact met Ronald.

0224 - 754 737

r.lange@anfy.nl